Buffet Achterhoekse Stoverij

Sommige gerechten zijn seizoensgebonden.

 

Warme gerechten
  • Stoofpotje van rundvlees uit eigen slagerij met bruin bier en warme kersen.
  • Zacht gegaarde procureurrollade in een krachtige jus.
  • Stoofpotje van wild uit de Achterhoek met peperkoek en een grof garnituur van groenten.
  • Witlof gegratineerd met ham en kaas.
  • Stoofpeertjes in een rode wijnsaus.
  • Rode kool met appeltjes en lauwwarme bakbloedworst.
  • Gegratineerde aardappelen met een garnituur van tomaat, crème fraiche en verse kruiden.

 

Koude gerechten
  • Aardappelsalade met bieslook en gebakken uitjes.
  • Carpaccio van nagelhout (drooggezouten rundermuis, ongerookt).
  • Frisse rauwkostsalade.
  • Appelcompote.
  • Ciabattabrood.
  • Breekbrood.
  • kruidenboter.